KN Nail Products | Om oss

Karin Schön (KN Nailproducts ägare)

Föregångaren till nuvarande KN Nail Products AB – KARINS NAGELHÖRNA – etablerades 1984 med nagelbygge på hobbybasis av Karin Schön i hemmets vrå. Hobbyn växte så småningom till att bli ett älskat yrke och ett eget litet företag. Med utpräglad näsa för nagelvärlden hittade Karin snart många övriga produkter, som t ex dekorationer, glitter, handkrämer m.m., som lätt kunde införlivas i verksamheten.

Hemmets ”hörna” räckte inom kort inte till för det växande företaget, och snart dök ”Karins Nagelhörna” upp på ny adress med flera anställda. Import och försäljning av produkter blev en allt större del av verksamheten när favoritfilen försvann från den svenska marknaden, och filarna följdes av fler och fler olika produkter.

Idag är grossistverksamheten det större benet i företaget genom ett mycket väl fungerande samarbete med McConnell Lab´s och Light Elegance´s breda kvalitetssortiment. Förfrågan om utbildning och skolverksamhet initierades av Light Elegance och startades 2006. Kort därpå startades även underskolor hos våra återförsäljare ute i landet och i skrivande stund utbildas Light Elegance-terapeuter på inte mindre än sex olika skolor i sverige. Företaget representerar idag även andra kvalitetsleverantörer såsom t ex INM. Under det egna märket ”Dekoreramera” säljs också dekorationer, handcremer och filar mm. Nytt är också KN Lash Products, det egna märket inom fransförlängning.

2008 bytte Karins Nagelhörna skepnad och ombildades till nuvarande KN Nail Products AB – men i vardagstal är det fortfarande ingen som säger annat än ”Karins Nagelhörna”. Målsättningen för oss på ”hörnan” är förutom de ryktbart fina kundnaglarna i salongen; att få ut duktiga och välutbildade nagelterapeuter och ge dem en unik service, men också att tillhandahålla ett brett sortiment av produkter för professionella med hög kvalitet. Vår butik strax utanför Solna Centrum håller öppet både för slutkonsument och nagelterapeut. Här genomförs regelbundet olika kundevent och dörrarna står dessutom alltid öppna för våra ”LE-tjejer” och alla andra med naglar som intresse. Vi vill skapa en familjekänsla mellan alla våra besökare, anställda och kunderna i salongen, kort o gott en LE-familj!

Idag driver Karin och KN Nail Products AB, med stor framgång, NAGELGODIS och andra grupper på Facebook som följs med stort intresse av tusentals intresserade runt om i Sverige. Karins effektiva filteknik är något som vi lär alla våra elever – men själv har hon numera slutat ”fila” och njuter gärna välförtjänt av att få sina egna naglar filade och dekorerade av någon av de anställda.

Kontakt

För mer information läs mer HÄR

Ekonomi:
ekonomi@knnailproducts.se
Butiken:
butiken@knnailproducts.se
Skolan:
skolan@knnailproducts.se

Karin Schön:
info@knnailproducts.se

Facebook

Vi har en grupp på Facebook med över 13.000 medlemmar.
Läs mer HÄR